Despre noi

Bizmentor

Despre noi

Bizmentor considera informatia drept cea mai importanta resursa a unei companii, in cadrul unui mediu de afaceri national si international foarte dinamic, caracterizat de permanente mutatii socio-economice si politice.

Bizmentor

Obiectiv

Bizmentor are ca obiectiv sa raspunda cu succes necesitatilor companiilor mici si mijlocii care doresc sa aiba acces eficient, prin prisma raportului pret/calitate si rapid la informatii si metode moderne de control si conducere a activitatii.

Bizmentor este o firma de consultanta care opereaza in domeniul consilierii in afaceri si al conceptiei de proiecte pentru obtinerea de finantari rambursabile si nerambursabile de la diferite organizatii, servicii de consultanta pentru demararea, cresterea si dezvoltarea afacerilor, servicii de consultanta contabila si fiscala servicii de consultanta in domeniul e-marketingului si e-business , consultanta IT si out-sourcing salarizare.

Bizmentor  considera ca resursele principale de dezvoltare durabila ale companiilor din Romania, in cadrul mediului de afaceri, caracterizat de viteza de derulare a afacerilor, sunt calitatea datelor   si  viteza de acces la datele care servesc drept suport decizional.

Bizmentor considera ca utilizarea unui sistem distribuit de date este o consecinta naturala, impusa de mediul de afaceri, prin necesitatea transfor marii stilului de management cat si de progresul tehnologic.

Bizmentor apreciaza ca sistemele de date distribuite, prin prisma rezulta telor partenerilor, a numarului de licente , a experientei pe piata, a realitatii economice si legislative, valideaza oportunitatea utilizarii acestora.